Stee-A-Live, voor de liefhebbers van live muziek organiseerden wij op zondag 12 januari Stee-A-Live met “The Bigger Band”

12 januari 2014 - Stee A Live m.m.v. The Bigger Band

Over The Bigger Band

The Bigger Band is een grote Haagse formatie van professionele- en amateurmuzikanten van alle leeftijden die stevige herkenbare blues, soul, rock en pop neerzetten.

Van Joe Cocker tot Amy Winehouse, van Anouk tot The Golden Earring en van The Blues Brothers tot Alicia Keys, covers waar nogal eens een bijzondere draai aan wordt gegeven. Bij The Bigger Band gaat het alleen om goed en leuk spelen met heel veel plezier!

De band bestaat sinds 2009, maar kent wat wisselingen in de bezetting. Er is nu een uitgebreide bezetting met drums, percussie, bas, gitaar, toetsen, blazers en twee zangeressen.

Hun uitgebreide setlist zorgt altijd voor een gevarieerd optreden vol energie!

Over Stee A-Live

Stee-A-Live is een evenement mbt. live muziek in cafe de Stee met de bedoeling om de zondagen in wintertijd een gezellige invulling te geven. Eens per maand is er live muziek van willekeurige bandjes tussen 16.00 en  19.00 uur, waarbij de keuken tijdens en na het optreden gewoon open is.

Ben jij live muziek liefhebber en wil je op de hoogte gehouden worden van dit evenement, meld je dan aan voor onze maandelijkse email nieuwsbrief.