header-stee-alive-bassline

Stee Alive, voor de liefhebbers van live muziek presenteren wij “Partyband Bassline”. Zondag 17 november 16:30, gratis toegang.

Over Partyband Bassline

Deze sprankelende vijfmansformatie bestaat uit drie heren en twee dames. Bassline onderscheid zich door mooie muzikale arrangementen, diverse medleys, een hoog entertainment gehalte en meerstemmige zang. Behalve de muziek vindt Bassline het showelement erg belangrijk. Wisselende kleding en een spontane uitstraling steekt elk publiek aan. Een op uw feest afgestemde geluidsinstallatie en een flitsende lichtshow horen daar vanzelfsprekend bij.

De band laat iedere zaal swingen met een breed repertoire dat onder andere bestaat uit de beste Dance Classics uit de 70’er en 80’er jaren van o.a. Kool and the Gang, Dan Hartman, Earth Wind & Fire, Sister Sledge, Michael Jackson en vele anderen. Maar Bassline speelt ook met veel enthousiasme een foxtrot en schuwt zeker de pop/rock muziek van Tina Turner, Robert Palmer, Melissa Etheridge en Anouk niet.De meer hedendaagse top-40 nummers, die regelmatig nieuw worden toe gevoegd en ook de nederpop van Doe Maar, Het goede Doel en Marco Borsato passeren de revue. Het is zelfs mogelijk om uw favoriete nummer door te geven, zodat de band deze speciaal voor u speelt op uw feest.

Met een breed repertoire van meer dan 100 nummers, actie en interactie maakt Bassline van elk feest een groot succes

Lees alles over deze band op www.partyband-bassline.nl

Kom je ook? Meld je dan even aan.

Laat ons en je vrienden weten dat je komt. Meld je nu aan voor dit evenement.

Live muziek Partyband Bassline Stee-A-Live - Café de Stee

Over Stee-A-Live

Stee-A-Live is een nieuw evenement mbt. Live muziek in cafe de Stee met de bedoeling om de zondagen in wintertijd een gezellige invulling te geven. Eens per maand is er live muziek van willekeurige bandjes tussen 16.00 en  19.00 uur, waarbij de keuken tijdens en na het optreden gewoon open is.

De Stee-A-Live agenda voor deze winter ziet er als volgt uit:

  • zondag 17 november: Partyband Bassline
  • zondag15 december: Dropbox
  • zondag 12 jauari: The Biggerband
  • zondag 2 februari: Night of the Songs
  • zondag 9 februari: One After 909 (Beatles coverband)
  • zondag 16 maart: Puck & Harrie
  • zondag 20 april (1e paasdag): Waterproof Shampoo
  • zondag 11 mei: Popehead

Ben jij live muziek liefhebber en wil je op de hoogte gehouden worden van dit evenement, meld je dan aan voor onze maandelijkse email nieuwsbrief.