header-stee-alive-frok

Over Frok classic rock

Frok werd opgericht in augustus 1992 in eerste instantie als akoestisch duo door Frank Jan en Kok, (nog steeds) bijna buren van elkaar. DSC_7642
Al snel na de oprichting kwamen er optredens en werd een talentenjacht gewonnen met een cover van de Golden Earring: ‘Another 45 miles’. Meerdere muzikanten voegden zich bij de band en Frok groeide uit tot een echte Classic-Rock band. Met nummers van The Beatles, Golden Earring, The Eagles, The Stones, Status Quo en Bryan Adams wisten zij vele feesttenten, kroegen en zalen te vullen.

Inmiddels bestaat Frok al 22 jaar en hebben de heren de nodige podiumervaring opgedaan. De optredens vinden plaats in feesttenten, schuren, café’s, etc. maar ook in huiskamers, op partyschepen, festivals, noem het maar op, de boel gaat op zijn kop.

De setlist bestaat uit (Classic-Rock)nummers uit de top 2000 waar iedereen lekker op uit zijn dak kan gaan,
zorg dat je er snel een keer bij bent!!!

Over Stee Alive

Stee-A-Live is een evenement mbt. Live muziek in cafe de Stee met de bedoeling om de zondagen in wintertijd een gezellige invulling te geven. Eens per maand is er live muziek van willekeurige bandjes tussen 17.00 en 20.00 uur, waarbij de keuken tijdens en na het optreden gewoon open is.

Ben jij live muziek liefhebber en wil je op de hoogte gehouden worden van dit evenement, meld je dan aan voor onze maandelijkse email nieuwsbrief.