Gezellig bruin café

Al sinds 1975  bestaat dit gezellige bruine café in de Voorstraat 38 te IJsselstein midden in het uitgaanscentrum van deze regio. Nabijgelegen plaatsen zijn Nieuwegein, Vianen, Lopik, Benschop, Montfoort.

Kijk eens bij ons binnen

Hieronder kunt u virtueel “rondlopen” door Café de Stee.

Eigenaar

Sinds 1995 zijn Theo en Caroline eigenaar. Café de Stee in zijn huidige vorm bestaat sinds 1999 na de opening van het nieuwe deel. Het is een groot café met zeer veel mogelijkheden.

De bovenbar

Het ‘hart’ van café De Stee is de zogenaamde bovenbar. Deze wat hoger gelegen knusse bar is vanaf dag 1 nagenoeg hetzelfde gebleven en daardoor het herkenningspunt voor de vele gastenvan dit bedrijf. Altijd leuk voor een goed gesprek, discussies en kennismakingen in combinatie met een goed getapt en koud glas bier.

Het eetgedeelte met kleine bar

Beneden is er het eetgedeelte met de alom bekende, niet te tillen, stamtafel en daar omheen nog vier robuuste tafels met in het totaal 30 stoelen en nog een kleine bar. Zeer sfeervol ingericht met veel hout, oude gebruiksvoorwerpen op schappen en aan de muren en natuurlijk de ouderwetse open haard, die in de wintertijd dagelijks brand.

De grote lange bar

In het achterdeel staan een biljart en pool tafel. Er hangen een klassiek en een elektronisch dartbord. Met de grote lange bar wordt dit deel in de weekenden omgetoverd tot danscafé.

 

 

Openingstijden

Maandag van 16:00 uur tot …
Dinsdag gesloten
Woensdag* van 16:00 uur tot …
Donderdag van 16:00 uur tot …
Vrijdag van 16:00 uur tot …
Zaterdag** van 16:00 uur tot …
Zondag van 16:00 uur tot …
Na 02:00 uur geen toegang meer
*Keuken gesloten
**Na 21:00 entree 16+ en alleen toegang met een geldig ID. €5,- entree voor personen onder de 18 jaar.