In de Stee kun je heerlijk eten voor een schappelijke prijs. Ieder seizoen verrast de kok met een nieuwe menukaart met de heerlijkste gerechten. Ook leuk als cadeau, de tegoedbonnen liggen klaar!

Het eetgedeelte met de alom bekende stamtafel en openhaard

Beneden is er het eetgedeelte met de alom bekende, niet te tillen, stamtafel en daar omheen nog vier robuuste tafels met in het totaal 30 stoelen een kleine bar, en een grote authentieke openhaard die in de wintermaanden iedere dag gezellig brandt.

Keuken

De keuken is geopend van donderdag tot en met maandag van 17:00 tot 21:00 uur. Donderdag tot en met maandag zijn wij van 17:00 tot 21:00 uur geopend voor bezorging en afhalen.

Sfeervol

Ons authentieke bruincafé is zeer sfeervol ingericht met veel hout, oude gebruiksvoorwerpen op schappen en aan de muren en natuurlijk de ouderwetse open haard, die in de wintertijd dagelijks brand.

Kijk eens bij ons binnen

Hieronder kunt u virtueel “rondlopen” door Café de Stee.

Menukaart

De menukaart, die ieder seizoen door onze kok opnieuw wordt samengesteld, is eenvoudig met veel gangbare gerechten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Desondanks krijgt men grote smaakvolle en goed verzorgde maaltijden.

Bekijk de volledige menukaart.

Theater menu

Ga je naar het theater? Denk dan voor of na je bezoek aan de Stee! Theater Pantalone ligt op nog geen 5 min lopen van ons restaurant. Maak je avond compleet met ons heerlijke theatermenu.